Mitől lesz nő egy igazi Nő? Számos cikket, tanulmányt lehet találni a témával kapcsolatosan. Ebből kifolyólag számos megállapítást, véleményt, nézőpontot ismerhetünk meg. Mi azonban hisszük, hogy egy nő attól Nő, hogy nő J Nem hiszünk a kategóriák világában, abban sem, hogy valaki a magas sarkútól vagy a rózsaszín kiskosztümtől lesz nő. Minden Nő a világon egy Csoda az önmaga teljességében. Hisszük azonban, hogy a rosszabb napjainkon tényleg kell az a magas sarkú a rózsaszín kiskosztümmel, néha pedig jól esik „külső segítség”is. Egy fodrász, egy sminkes, egy pedikűrös kiváló segítség, képes újból emlékeztetni minket arra, hogy érdemes ragyognunk. Éppen ezért (no meg azért, mert imádjuk a szebbnél szebb alkotásokat) elmentünk manikűröst tesztelni. Mint – szerintünk – mindenki, mi is a saját ismerősi körünket kezdtük el nyaggatni, hogy kit javasolnak kipróbálásra, hiszen szerencsére (a maga veszélyeivel természetesen) elég nagy a merítési lehetőség, ami a város manikűröseit illeti. Be kell vallanunk továbbá azt is – mielőtt megmutatjuk az eredményeinket: mivel tudjuk, hogy egy jó körmös kincset ér, ezért ezt a tesztet egynél többen végeztük… 😉 A kezek különbözősége tehát nem a véletlen műve! J

Megnevezés: Silver Hair&Beauty Szalon (8000 Székesfehérvár, József Attila u. 11.) – Boda Alexandra

Szolgáltatás leírása:

A Silver szalon az egyik József Attila utcai tízemeletes alján lelhető fel. Jól megközelíthető helyen, a városközponttól gyalog egy nagyjából 10 perces távolságra található, bár a kevésbé nyitott szemmel járóknak lehet 15 perces lesz az a távolság. Tapasztalat. J A szalonban a körmeink szépítése mellett igénybe lehet venni masszázs, fodrász, pedikűrös szolgáltatásokat is. Mivel két körmös hölgy is dolgozik a szalonban, így nem volt kérdés, hogy hol fogjuk megtalálni a következő körmöst a teszteléshez… J A két legyet ütünk majdnem egy csapásra elv alapján, kipróbáltuk mindegyikőjüket. J

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Szandra mosolygós, kedves hölgy, aki megkeresésünkkor szinte azonnal tudott minket fogadni. Szolgáltatási palettája széles körű – bár őszinték leszünk nem készítettünk tudományos felmérést arra vonatkozóan, hogy egy jó körmösnek mit „kell” tudnia. 😉 Szandránál a manikűr, japán manikűr mellett gél lakkozást – és annak eltávolítását, zselé építést, töltést és festést lehet igénybe venni. Munkáját tekintve – tapasztalataink alapján alapos, kreatív, felkészült. Az ottlétünk jó hangulatban, nagy beszélgetések közepette telt – egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve már az első alkalommal sem.  Ajánljuk mindenkinek, aki nem csak szép körmöket, hanem lelki felüdülést is szeretne a körmei mellé. A végeredmény pedig szerintünk magáért beszél. Mivel fontos szempontnak tartjuk a végeredmény mellett azt, hogy a körmeink meddig bírták a „kiképzésünket”, így ezt is az értékelési szempontok közé vettük. Sajnos a tízből két hét alatt kettőt elvesztettünk, no nem az egészet, de egy részét igen. Persze lehet, hogy nem a friss körmökkel kellett volna kertet rendezni. Igen, azt is szoktunk. J.

Specifikum:

Pozitívumnak – és szerintem a körmöshöz járó hölgyek megerősítenek minket abban, hogy ez már specifikumnak is számít – értékeljük, hogy nagyon hamar tudott biztosítani időpontot számunkra.

Ár-érték arány: 3.500 Ft/alkalom – megfelelő

Összegzés: 8/10 pont

 

 

Megnevezés: Silver Szalon (8000 Székesfehérvár, József Attila u. 11.) – Faragó Adrienn

Szolgáltatás leírása:

Tudjuk, hogy már jártunk itt, de a konditermes tesztelésünknél az összes energiánk elfogyott (az arról élménybeszámolónkat olvashattátok korábban..) és bevalljuk őszintén Adrienn is nagyon szimpatikus volt számunkra, munkáival pedig találkoztunk már itt-ott, úgy gondoltuk mi sem hagyhatjuk ki. Tekintve, hogy pont egy görgetéssel feljebb olvashattátok a szalonban található szolgáltatásokat, így az ismétléstől most megkímélünk mindenkit és rátérünk a saját véleményünk kifejtésére.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Ha valaki a precíz, tökéletes munka mellett jó társaságban, kellemes, már-már otthonos hangulatban szeretné eltölteni a körme készítésére szánt 1-1 órát a legjobb helyen van Adriennél. Az általunk igénybe vett gél lakk készítésén kívül számos szolgáltatást nyújt még Adrienn, sőt fotózást is lehet nála igénybe venni – igaz nem őt próbáltuk ki a kismamafotózásunkkor.  Ottlétünkkor a munkafolyamat mindenegyes részéről mesélt nekünk, mellyel az abszolút bizalmat érte el nálunk. A professzionális köröm előkészítése mellett az optimális színkombináció megtalálásában is segítségünkre volt. Tanácsai, javaslatai egyáltalán nem voltak tolakodóak – a végeredmény tekintetében pedig azt mondhatjuk, boldogok vagyunk, hogy megfogadtuk őket, de ezt nemsokára Ti is láthatjátok. Sőt azt is eláruljuk, hogy egy hónapig bárhogy nyúztuk semmi baja nem lett a körmünknek – legnagyobb örömünkre J

Specifikum:

Adrienn szaktudását, kreativitását mi sem mutatja jobban, mint az, hogy nagyon nehéz hozzá bekerülni, időpontot kapni, de a kitartó türelemnek meg van a gyümölcse. Emellett az is fontos szempont, hogy a belvároshoz nagyon közel található.

Ár-érték arány: 4.200 Ft/alkalom – drágább, de a szolgáltatás minőségéhez viszonyítva megfelelő.

Összegzés: 10/10 pont

Megnevezés: Eszti Nail Csodák (8000 Székesfehérvár, Távirda utca) – Halas Eszter

Szolgáltatás leírása:

Eszter szolgáltatási palettája – hasonlóan a két másik tesztelt manikűrös esetéhez – is elég széleskörűnek bizonyult. A hagyományos kézápolás és lakkozás mellett, gél lakkozás, műkörömépítés és töltés, továbbá lábápolás is igénybe vehető nála.

Vélemény – saját vélemény – élmény:

Eszter személyisége, rugalmassága és kreativitása minket nagyon meggyőzött. Szaktudását az is bizonyítja, hogy nem tudtunk volna olyan mintát mondani neki, amit ne tudott volna rávarázsolni a körmeinkre – bár, mint azt majd később látjátok, mi maradtunk az egyszerűbb megoldásnál. J  (Ha viszont rákerestek a Facebook-on láthatjátok a sok csodát, amit már elkészített a vendégei részére.) Személyes tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a körmeink elkészülésének ideje alatt kifogástalan hangulatban, remek beszélgetésekben és megértő hallgatásban is részünk volt egyaránt. Tanácsaival, ajánlataival és ötleteivel kiváló segítsége volt a nem mindig határozott énünknek. J

Specifikum:

A városközponti elhelyezkedés, a saját beállási lehetőség általi könnyű parkoló és a gyors időpont foglalási lehetőség adja a hely egyediségét.

Ár-érték arány: 3.300 Ft/alkalom – megfelelő

Összegzés: 9/10 pont