Horgászboltok Fejér megyében

Ahány horgász, annyi „tuti tipp” arra, mire jön a kapás. Az igazság még sosem derült ki, ugyanakkor esélyeink növeléséhez számos technika és mindenféle horgász felszerelés, mint pl.: Csalik, botok, etetőanyagok, egyéb kütyük közül választhatunk. Tesztelésünk alkalmával horgászboltokat kerestünk fel, hogy feltérképezzük a kora tavaszi kínálatot, utána jártunk az újdonságoknak és kikértük az eladók véleményét, hogy elmondhassuk, hol mire esküsznek.

Egy fanatikus horgász kollégánkat küldtünk ki 3 különböző horgászkereskedésbe, hogy beszámolhassunk arról, milyen szempontok alapján érdemes az üzleteket felkeresni.

Megnevezés: Urfish horgászáruház

Székesfehérvár, Balatoni út 19.

Ár: megfelelő

Szolgáltatás leírása: Horgászcikk kereskedés Székesfehérváron

Saját tapasztalat, vélemény: Megközelíthetősége viszonylag egyszerű, az üzlet rendelkezik saját parkolóval. A környéken busz állomás is van. A bolt kirakata igen látványos fóliaborítást kapott, ahol horogra csalt ponty, csuka, és harcsa látható. Csábító, figyelemfelkeltő, jó megjelenést ad az üzletnek már távolról is. Az árukínálat hatalmas, van itt minden, természetesen a felszerelések és a csalik is külön módszereknek megfelelően csoportosítva. Feltűnt azonban, hogy több polcrész is üres volt, vagyis úgy tűnt, hogy az áru feltöltése váratott magára. Ez csak azért volt furcsa, mert a szezon épp hogy csak elkezdődött. Pozitívan értékeltük, hogy van lehetőségünk kipróbálni horgász székeket, vannak összeállított botok, lédig kiszerelésű csalik, és a kínálatot végigjárva kb. minden, ami a horgászathoz kell, gondolok itt a magasabb vagy profi szinten űzött horgászatra is. Külön érdekesség és vizuális élmény, hogy a bolt közepén található egy kerti tavacska, amelyben arany pontyok úszkálnak.  Az eladók segítőkészek, megmutatják, mit hol találunk, tanácsot adnak, kérdezhetünk akár tavakról, folyókról, nincs kérdés, ami kifogna rajtuk. Közösségi oldalon is elérhetőek, általános tájékoztatást kaphatunk a bolt működéséről.

Összegzés: Jó helyen, látványos környezetben bőséges árukészlettel rendelkező bolt. Szakértelemben sem volt hiány. Kezdők és profik is megtalálhatják az igényeikhez igazodó kínálatot.

Bátran ajánljuk

Pontozás: 8/10 pont

Megnevezés:  Korona Horgászcentrum

Székesfehérvár Tobak u. 11-13.

Ár: megfelelő

Szolgáltatás leírása: Horgászcikk kereskedés Székesfehérváron

Saját tapasztalat, vélemény: Alapvetően könnyen megközelíthető, a Korona üzletház emeletén található a horgászbolt. Az üzlet előtt a parkolás korlátozott számú, de a közelben több lehetőség is van erre. Szintén egy nagy terjedelmű horgász áruházat kell elképzelni, bőséges árukínálattal. Rendelkezésre állnak a legújabb trendeknek megfelelő felszerelések, csalik. Amin talán részemre egy kicsit zavaró volt, hogy az üzlet hátsó része rendezésre szorulna, hogy átláthatóbb legyen a kínálat. A kiszolgálás folyamatos, segítőkészek az eladók, nem probléma nekik, ha ki kell jönni a pultból készséggel adnak tanácsot, tippet. Az üzlet facebook oldalán mindig friss információkat olvashatunk, mikor mi érkezett, milyen horgászjegyet lehet aktuálisan megváltani, mik az éppen aktuális információk.

Összegzés: Az üzlet mérete ugyan nagynak mondható, de nem bejárhatatlan. A kiszolgálás korrekt és vásárlóbarát a hozzáállás. Helyenként a berendezés kissé rendezetlen, ettől eltekintve itt is minden megtalálható, ami egy jó horgászathoz elengedhetetlen vagy profibb szintre lépve az új trendekkel haladva válik igénnyé.

Bátran ajánljuk

Pontozás: 7/10 pont

Megnevezés: Gazda és állateledel bolt, horgászcentrum

Kőszárhegy, Fő út 116

Ár: megfelelő

Szolgáltatás leírása: Horgászcikk kereskedés Kőszárhegyen

Saját tapasztalat, vélemény: A bolt közvetlenül a  7-es számú főút mellett található, saját parkolóval. Több mindent beszerezhetünk itt, miután gazda és állateledel bolt is egyben, praktikus párosításban kínálja az üzlet a termékeit. A horgászcentrum az elmúlt időszakban jelentős átalakításon és fejlesztésen ment keresztül, így kibővített árukínálattal várja a vásárlókat. A korábban tesztelt boltokhoz képest kisebb az alapterület, de hiány nincs semmiben. Itt is megtaláljuk az újdonságokat, van élő csali, felszerelés, horgászjegy árusítás, minden, amit csak szükséges lehet. Ha időt szeretnénk spórolni, akkor ide érdemes bejönni, gyorsan parkolhatunk, nem kell sokat várni, az eladó segítőkész, foglalkozik a vásárlóval, a kutyáknak is vihetünk még egy kis tápot, vagy fűmagot a kertbe és már indulhatunk is tovább. Facebook oldal elérhető, aktuális!

Összegzés: Abszolút kedvencünk lett, mert jól megközelíthető, fejlődő környezetben bőséges választékkal várja a vásárlókat. A horgászaton kívül, ha esetleg másra is szükségünk van, azt is beszerezhetünk. A hely ugyan kisebb a megszokottnál, de a kiszolgálás gyors és figyelmes.

Bátran ajánljuk!

Pontozás: 9/10 pont