Pihentető percek székesfehérvári masszőrök keze alatt

Kinek ne esne jól a frissítő masszázs?!  Egy kellemes 30 perc, amit csak az ellazulásnak szentel. Kicsit megpihen, felfrissül, energiát gyűjt, hogy aztán visszaszállhasson a mindennapok mókuskerekébe. Mitől lesz jó egy masszázs? Milyen szempontok alapján válasszunk? Ha jó az ára, vagy fontos a masszőr személyisége is? A hely berendezése, a fények az illatok? Fontos-e a kapcsolatfelvétel és az, mikor kaphatunk időpontot?

Tesztelésünk alkalmával egy ülőmunkát végző férfi kollégánkat kértünk meg arra, hogy keressen fel 3 székesfehérvári masszőrt és vegye igénybe frissítő masszázs szolgáltatásaikat. Tesztünkből kiderül, hogy bár masszázs masszázs –gondolhatnánk- azért ez korántsem vehető egy kalap alá, hiszen a végeredményt számos dolog befolyásolhatja. Sorra vettük hát azokat a szempontokat, amiket érdemes átgondolni, mikor masszázsra jelentkezünk.

Megnevezés: Helga Masszázs

8000 Székesfehérvár, Virág Benedek u.5 fsz 02.

http://www.helgamasszazs.hu/

Ár: drágább

Szolgáltatás leírása: Frissítő, nyugtató, nyirok, thai bambusz, lávaköves, mézes, méregtelenítő, cellulit-alakformáló  és svéd frissítő masszázs,köpölyözés, kinesio tape ragasztás, thai jóga masszázs,irodai/manager/masszázs, lágy csontkovácsolás Székesfehérvár központjában

Saját tapasztalat, vélemény: Interneten találtunk rá a szalonra, ott is foglaltunk időpontot. Tetszett a weboldal, a hölgy bemutatkozója. Meg is érkeztünk a kapott időpontra. Közepesen nehéz volt a megközelítése a forgalom miatt. Beléptünk a szalonba és legnagyobb meglepetésünkre nem az a hölgy fogadott, akire az előzetes információk alapján számítottunk. Nem mint ha gond lett volna, de talán mi magunk se gondoltuk egészen addig,hogy igen is  fontos, hogy tudjuk kinek a kezei alá fekszünk be. A masszázs, ha nem is a kellemetlen szituációk táborába tartozó helyzet, akkor is az embernek részben le kell vetkőznie és felfeküdni egy asztalra. „Ha először jár itt, jó ha tudja kihez érkezik”. Legalábbis akkor ott helyben ezt éreztük. 30 perces hátmasszázst kértünk. Kellemes volt, átmozgatta a hátat, végtagokat ez különösen jól esett így a nap végén. A hölgy nem sokat beszélt, bár nem is ezért mentünk, de mivel nem tudtunk róla semmi részünkről lett volna igény egy kis csevegésre, ha kérdeztünk válaszolt.  A szalon hangulata harmónikus volt, tiszta és igényesen berendezett.

Összegzés: bár nem az a hölgy fogadott akire számítottunk panaszra nem lehet okunk. Felfrissülve távoztunk, kellemes 30 perces masszázsban volt részünk.

Ajánljuk!

Pontozás 7/10 pont

Foto:

Megnevezés: Mónika Masszázs

Székesfehérvár, Mancz János u. 6

http://mmonikamasszazs.hu/

Ár : megfelelő

Szolgáltatás leírása: Teljes körű masszázsszolgáltatás Székesfehérváron: kinezio tape, hát, talp,relax,svéd, nyirokmasszázs, alakformáló kezelés

Saját tapasztalat, vélemény: Telefonos elérhetőségen kaptunk időpontot.  Nagy kő esett le a szívünkről, mikor láttuk, hogy valóban az a kedves mosolyú hölgy fogad minket, akit online ígértek. Igen, ő Mónika. Kedves, közvetlen és nagyon jó masszőr. 30 perces hátmasszázst kértünk, melynek azonnal éreztük eredményét, mint akit kicseréltek. Órákkal később is még a hatása alatt voltunk. A szalon kellemes hangulatú, tiszta. Mielőtt elköszöntünk volna még kaptunk pár javaslatot további pár alkalmas masszázs formájában a jelenlegi állapotunkra vonatkozólag.  A weboldala nagyon igényes és különböző akciókkal is találkozhatunk. Azonban a weboldal csak egy dologban hibádzik, a szalon címe az elérhetőség és a kapcsolat fül alatt nem egyezik. Ez egy kicsit megtévesztő lehet. Jobb erre rákérdezni, nehogy az időpont előtt szembesüljünk azzal, hogy rossz helyen járunk.

Összegzés: Kedves masszőr, nagyon jól eső masszázs. Szakértelemben itt biztosan nincs hiány!

Bátran ajánljuk!

Pontozás 9/10 pont

 

 

 

Megnevezés: KriszMassz szalon

Body & Face/ KriszMassz Szalon

8000 SZÉKESFEHÉRVÁR Sarló utca 11/a

http://www.kriszmassz.hu/

Ár: drágább

Szolgáltatás leírása: nyirok masszázs, fejmasszázs, talpmasszázs, svéd frissítő masszázs, cellulit kezelés, dekoltázs masszázs

Saját tapasztalat, vélemény: Közösségi oldalon üzenetben foglaltunk időpontot.  A megadott időnél kicsit hamarabb érkeztünk, ami nem is volt baj, ugyanis a címre nem találtunk oda egyből. Megismerkedtünk a környékkel mire végre meglett a szalon, de másodszorra már nem lenne ezzel gondItt is az online bemutatkozóban megismerhetett hölgy fogadott: Kriszta. 25 perces hátmasszázst kértünk. A szalon hangulata harmónikus, már már spirituális. Kriszta érti a dolgát, mindent átmozgat. Alkalmazkodik az igényekhez, ha látja, hogy beszélgetnénk ő is beszél, ha elhallgatunk, meghagyja a nyugalmat. weboldalán a bemutatkozójában így jellemzi magát: „kikapcsolódás specialista”-nos ezt mi sem tudjuk megcáfolni. Kellemes hangulatban és felfrissülve távoztunk. Nagyon jól éreztük magunkat.

Összegzés: Kissé nehéz volt odatalálni, de a kezdeti malőrünket egy nagyon kedves személyiségű hölgy, az ő szakértelme követte 25 percnyi felfrissülés formájában, amivel maximálisan meg voltunk elégedve.

Bátran ajánljuk!

Pontozás 8/10 pont