Partykellék

Születésnapja mindenkinek van. Szülinapi partyja már nem mindenkinek. De akadnak alkalmak, például mikor a gyermek 1 éves lesz, a tesó 18, anya 50 vagy a papa betölti a 70-et, amikor igazán meg akarjuk adni az ünneplés módját.  Lufik, girlandok, partysapkák, tányérok, poharak és még számos dolog, amivel felejthetetlenné tehetjük a bulit.

Tesztelésünk alkalmával egy szülinapi partyhoz kerestünk kiegészítőket. Ellátogattunk  3 székesfehérvári partykellékes helyre, és feltérképeztünk milyen ajánlattal és kínálattal szolgálnak. A következőkben beszámolunk arról, mi van a színes lufikon túl, na és mennyibe kerül egy látványos party dekoráció.

Megnevezés:  Zso-Wizard Kft. – Balloon&Trend  Székesfehérvár Várkapu utca 1 http://balloontrend.hu/

Szolgáltatás leírása: Balloon & Trend! Minden ami látvány, élmény, dekoráció!

Saját tapasztalat, vélemény: A Fő utcán található az üzlet. Jól megközelíthető, bár parkolni a közvetlen közelében nem tudunk. Első ránézésre nem is gondolnánk milyen sok terméknek ad helyet. Kicsit sokkolódunk is, mikor belépünk, és azonnal értelmet nyer számunkra a lufitenger kifejezés. Lufi a falakon, csomagolt fóliás lufik minden mennyiségben, klasszikus lufik, mintás, feliratos, sima, pinyáták, kalapok, gyertyák, girlandok, boák, ajándéktasakok, konfettik, buborékfújók és még a felét sem soroltuk fel. Arról nem is beszélve, hogy mind kategóriánként külön választékban…kisfiúnak, lánynak, figurás, kalsszikus, számmal ellátott, férjhezmenős, vicces stb. Na ez a bolt az igazi partyszervező vénájúak boltja. Akik aztán tényleg szeretnek kitenni magukért, itt meg is tehetik, hiszen nehéz olyat kérni, ami nincs. A pénztárcánk szabhat csak gátat, mert bizony a pary dekoráció (főleg ha ki akarunk tenni magunkért) nem tartozik a filléres kategóriába. A termékkínálat bősége a sorban álló vásárlók tömege is említésre méltó. A pultnál 3 eladó szolgál ki, de így is lassan halad a sor az egyébként nem túl tágas boltban. Az eladó hölgy nagyon kedves és illedelmes, rugalmas és segítőkész. Mikor rájöttünk, hogy valamit kicserélnénk, de már nem akartunk kiállni a sorból a pénztárnál kértük a variálás lehetőségét. Kedvesen és rugalmasan álltak hozzánk, ami számunkra nagyon szimpatikus volt.

Összegzés:  Kis bolt, rengeteg áruval. Ez egyrészt nagyon pozitív, másrészt könnyű benne elveszni, ha nem teljesen tudjuk mit is szeretnénk. Kedves, illedelmes és rugalmas kiszolgálást tapasztaltunk, minden polc rendezett volt és maga az üzlet is tiszta, igényesen berendezett. Több árkategóriában találhatunk dekorációkat, de így sem sorolnánk az olcsó kategóriába. Cserébe viszont szenzációs party kellékeket kaptunk.

Ajánljuk

Pontozás 9/10 pont

 

Megnevezés:  Masni Ajándékbolt  http://masniajandek.hu/ 8000 Székesfehérvár, Távirda utca 2.

Szolgáltatás leírása: Egyedi ajándékok nőknek, férfiaknak, szültésnapra, évfordulóra és bármilyen más alkalomra

Saját tapasztalat, vélemény: Jól megközelíthető, a Távirda utca sarkán foglal helyet. Belépve az üzletbe látjuk, hogy a party kiegészítők jól elrendezve, átlátható mennyiségben találhatóak. Van minden, de nincs eltúlozva a választék. Inkább a lufiból találunk számos variációt. Számgyertya, girland, partykalap, konfetti ..stb ,végülis megtaláltuk az alapfelszerelést. De ha merészebbet gondolnánk, parókák és jelmezek is sorakoznak a polcokon. A bolt másik fele ajándékbolt, ahol a klasszikus bögre, dekor figurák, kulcstartó, toll, váza stb egyéb csecsebecse mellett, a vicces és egyedi ajándékok is helyet kapnak. E mellett ásványi kövek karkötők is megtalálhatóak. A bolt hamar végigjárható. Ha nagyon konkrét elképzelésű és gazdag  party dekoráció beszerzésére készülünk akkor itt kissé kevésnek érezhetjük a termékkínálatot, de ha egy letisztult, mégis szépen dekorált szülinapra készülünk, akkor tökéletes választás. Ha ajándékba is valami klasszikus mégis dekoratív dologban gondolkodunk, akkor máshova már nem is kell elmennünk, mindent egy helyen megtalálunk! Az eladó segítőkész volt, de a bolt jellegéből adódóan egyedül is jól felfedezhető, ha valaki maga szeret válogatni. Árak tekintetében elfogadhatónak mondanánk.

Összegzés: Alap kiegészítők és kész ajándékok egy helyen. Letisztult üzletkép, jól átlátható termékkínálat. Praktikus választás, ha itt szeretnénk beszerezni mindent, ami egy klasszikus szülinaphoz kell.

Ajánljuk

Pontozás 7/10 pont

 

 

Megnevezés:  Ajándéksziget Alba Plaza

https://nevesajandek.hu/

Szolgáltatás leírása: Ajándékok minden alkalomra! Ajándékok fiatalnak, idősnek, nőnek és férfinek egyaránt!

Saját tapasztalat, vélemény: Az Alba Pláza épületében, a plázasziget területén található” boltocska”.  Elhelyezkedéséből adódóan jól körbejárható. Termékkínálatban itt sincs hiány. Dekorációk és ajándékok valóban minden alkalomra és mindenkinek, ahogy a szlogenjük is szól. Lufik, partykalapok, girlandok, anyósnyelvek, trombiták, konfettik kitűzők, szemüvegek, stb. hosszasan sorolhatnánk, több kategóriában is. E mellett pedig az ajándékok, aminél szintén a nagyon viccestől az egyedin át a komolyabb darabokig minden megtalálható. Két eladó hölgy van a pultban, akik hagyták, hogy egyedül bámészkodjak és csak akkor kérdezték meg, hogy segíthetnek-e mikor látták a tanácstalanságomat. De még ezt sem mondanám feltétlen negatívnak. Annyira nem volt közvetlen a kiszolgálás, de így is megtaláltunk mindent, amit szerettünk volna. Ár tekintetében itt sem az olcsóság jellemző. Noha összevetjük azt, hogy a pult egyik felén bevásárlunk a partynk dekorációjához, a másik oldalon meg nemtől és kortól függetlenül bárkinek találunk ajándékot, így tulajdonképpen máshova nem is kell mennünk, végeredményében csomó időt megspórolunk magunknak. Aki a csendesebb boltokat szereti és igényli azt, hogy az eladó segítségével tudjon bevásárolni, annak ez a hely túl nyüzsgő lehet, nem is beszélve az ide oda cikázó embertömegről. Ha viszont ez nem probléma, ide is bátran ellátogathat dekoráció és ajándék beszerzéshez, biztosan meg fogja találni amit keres, és találni fog még valamit azon túl is.

Összegzés: Jól megközelíthető és körbe járható üzlet sziget, bőséges termékkínálat és nagyon sokoldalúan összeválogatott árukészlet mindenkinek minden alkalomra . A kiszolgálás kicsit lehetne közvetlenebb. Árban változó, időben viszont nagyon takarékos, hiszen valóban minden egy helyen megtalálható.

Ajánljuk

Pontozás 8/10 pont